Innebandysäsongen och stela lår


Kamratföreningen Kortedalarna. Bild: Rikard Lavitskij

Innebandysäsongen är i full gång. Man kan väl lugnt säga att kroppen inte hängt med där. Vi tränar en gång i veckan och nu är det även en match i veckan. Detta innebär konstant träningsvärk i lår och sätesmuskel.

Men det är som jag brukar säga: det är en livsstil.

Börjar förresten bli dags att börja träna för Göteborgsvarvet. Min plan för vintern: ett distanspass, ett snabbdistans och ett intervallpass per vecka. Får väl se om det håller. Men gör det det, samtidigt som jag går ner några kilo, bör det faktiskt inte vara omöjligt att slå familjerekordet (på 1.26).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>