Racersäsongen över?

Cykelsäsongen börjar eventuellt gå mot sitt slut. I söndags cyklade jag med Anders, Frida och Johan, 55 kilometer avverkade vi i duggregnet och mellan varven var det rätt kletigt. Så kanske att racern snart ska få gå in i vinterdvala. Men i skogen går det ju att köra ett bra tag till. Och efter det ska jag kanske, kanske skaffa mig ett par dubbdäck.

Däremot är jag sjukt taggad på att köra stenhårt nästa år. Snart är det dags för vinterträning, där jag tänkte försöka grunda med trainerintervaller, spinningpass och långdistanslöpning. Förhoppningsvis är jag nere i ~80 kilo när våren kommer och i så fall blir jag farlig på såväl Göteborgsvarvet som i cykelsadeln. Motivationen finns verkligen där nu, vilket känns skönt. Men allra skönast vore så klart om man slapp allt det här regnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>