Sakta i backarna

Söndagens seedningslopp tog hårt på krafterna, och jag känner mig fortfarande inte 100% efter förkylningen. Var nere en vända på gymmet idag för att underhålla ryggen, som brukar börja krångla när den inte aktiveras. Började cykla lite motionscykel, men kroppen svarade inte riktigt så jag körde bara en halv tabata innan jag klev av. Tänker att jag ska ta det väldigt försiktigt, så att jag inte drar på mig fler sjukdomar nu. Det har jag inte tid med. Bättre då att varva upp sakta men säkert.

Min text om seedningsloppet finns bakom GP:s betalvägg här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>