Comeback i sikte

Den här bloggen har ju varit vilande ett tag.

Tråkigt så det förslår. Men så är livet ibland.

Jag har helt enkelt inte hunnit skriva. I perioder jobbar jag ganska hårt och när tiden blir knapp får man prioritera det som drar in pengar till familjekassan – och om man inte är 20 år och väldigt modeintresserad så är inte bloggande något som man drar in supermycket cash på.

Hur som helst. En comeback är i sikte. Min form har varit skitbra på sistone. Jag har sprungit i Alperna, jag har mätt upp ett enormt syreupptag och jag har sprungit snabbare distanspass än på länge. Men säg den lycka som varar. I fredags kom bakslaget. Vaknade med en lätt förkylningskänning, på lördagen hade det eskalerat och nu är det fullständigt uppror i bihålorna. Men mancold har man ju överlevt förut och förhoppningsvis ska jag göra det även den här gången.

Men det börjar bli bråttom. 12 oktober ska jag springa Göteborg Halvmarathon, och helst ska jag göra det under 90 minuter. Så jag behöver träna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>