Om Sub40bloggen

Jag har sprungit egentligen hela livet. Tävlade i terränglöpning för Källbotens IK som barn och har efter det hållit på med alla möjliga sporter: cykel, mountainbike, längdskidor, innebandy, fotboll, handboll, friidrott och gud vet vad.

Sen blev jag tonåring, tröttnade på allt och så småningom flyttade jag till Göteborg. Men sedan några år tillbaka är jag igång med träningen på allvar igen, då främst med löpning, cykel, mountainbike, gym och innebandy. Har sprungit Göteborgsvarvet de tre senaste åren (1.57, 1.44, 1.32) och hoppas kunna gå under 1.30 (och kanske till och med 1.24) 2013.

Men utöver det har jag ett annat mål, och det är sub40, alltså att springa milen på under 40 minuter. Och det är därför jag driver Sub40bloggen. Att springa milen under 45 klarar jag på träning, och även om det skänker viss respekt hos vissa så är milen under 40 en tid som trots allt tyder på att man är bra för att vara motionär.

Och det vill jag vara.

Sen älskar jag att cykla också, så det kan man också läsa mycket om här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>